Digitalna transformacija MSP


Operacija Sonet plus digitalna transformacija: Pametna tovarna za pametne izdelke v okviru razpisa JP4D 2019 -2023 -Spodbude za digitalno transformacijo MSP

Spletna stran EKP v Sloveniji: http://www.eu-skladi.si/

 

Naziv operacije: Sonet plus digitalna transformacija: Pametna tovarna za pametne izdelke

Opis operacije:

Izvajamo dve glavni aktivnosti: 1. digitalizacija merilnih procesov v podjetju s pomočjo razvoja pametne merilne naprave s povratno zanko in krepitvijo prodajnih aktivnosti s pomočjo novih digitalnih poslovnih modelov in 2. Digitalizacija proizvodnje v sklopu katere bodo sledile aktivnosti za popolnoma brezpapirno poslovanje proizvodnje v letu 2021, oboje z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 in krepitvi našega poslovanja, boljšega sodelovanje s kupci, doseganja boljše kakovosti in povečevanje učinkovitosti ter zasledovanje industrije 4.0. V sklopu tega izvajamo optimizacijo proizvodnih in pripravljamo izobraževalne aktivnosti za programsko znanje naših zaposlenih.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana v okviru razpisa »JP4D 2019 -2023 -Spodbude za digitalno transformacijo MSP Slovenskega podjetniškega sklada"

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).