Kariera


Ali ste opazili citate na naši naslovni strani? To je le nekaj resnic, ki se jih v našem podjetju zavedamo in jih spoštujemo. Ale se jih zavedate tudi vi? Če je odgovor da, če ste strokovnjak in želite na svojem področju narediti nekaj posebnega, potem ste pri nas dobrodošli. Nudimo vam delo, pri katerem boste lahko izrazili vse svoje znanje, uresničili ambicije, napredovali in se, nenazadnje, dobro imeli. Pa še zelo dobro boste za to nagrajeni.

Za razvoj strojev potrebujemo samostojnega razvijalca - konstruktorja.

Če imate izkušnje s programom PTC Creo, vam nudimo možnost samostojnega razvojnega dela, kjer boste lahko pokazali vso svojo kreativnost in inovativnost, na koncu pa veselje, ko bo izdelek deloval, kot je načrtovano. Seveda za tako delo  nudimo tudi primerno visoko plačilo.

 

Zaposlimo  orodjarja z večletnimi izkušnjami v strojegradnji


Od vas pričakujemo samostojno delo na področju izdelave in popravil orodij in drugih kovinskih predmetov na podlagi tehničnih risb in modelov. Iz podanega modela ali risbe samostojno napisati program na obdelovalnem stroju, izbrati in nastaviti orodja ter izdelati zahtevani izdelek.

Nudimo vam redno zaposlitev in redno plačilo, možnost razvoja in nadgradnje znanja, sodelovanje v projektih. Seveda pa pričakujemo resnost in natančnost pri delu, samostojnost, veselje do dela inželjo po  nadgradnji znanja.

 

Zaposlimo elektičarja - mehatronika

Kompleksnost strojegradnje se izraža tudi v področjih znanja, ki so potrebna pri načrtovanju in izdelavi.  Zato je področje dela široko in obsega načrtovanje in izdelavo elektro krmilnih omaric, izbor in vgradnjo različnih senzorjev ter stikal, programiranje PLC krmilnikov (Siemens, Cybro, Bechoff), načrtovanje pozicioniranja preko servo pogonov, pa tudi osnovno programiranje robotskih celic.

Če imate nekaj od omenjenih znanj in izkušenj, za ostalo znanje pa ste pripravljeni investirati vaš čas, se nam oglasite. Nudimo vam redno zaposlitev in znanju primerno plačilo.